Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Tips voor optimaal gebruik van je batterij!

november 21, 2017

Je kunt op je telefoon zien of het bijna tijd is om hem op te laden. Heel veel meer informatie over de batterij van je telefoon krijg je echter niet. Hoe komt het bijvoorbeeld dat je telefoon ineens zo snel leeg is? Welke apps kun je beter vermijden als je batterij bijna op is en je het laatste beetje energie in je batterij wil besparen? Is het misschien al tijd voor een nieuwe accu?

Je telefoon geeft beperkte antwoorden op deze vragen. Gelukkig zijn er enkele apps die meer inzicht geven in de batterij van je smartphone en de manier waarop deze leeg raakt. Voor de iPhone is bijvoorbeeld Battery Life een sterke (en gratis) applicatie.

Battery Life

Met deze app kun je de resterende tijd van je iPhone-batterij in de gaten houden en zie je hoe lang je nog gebruik kunt maken van een bepaalde app voordat je moet opladen. Zo zie je hoelang je nog muziek kunt afspelen, video’s bekijken of internetten. Daarnaast kun je precies zien hoeveel oplaadcycli je batterij doorlopen heeft en krijg je een melding als het volgens de app tijd is om je batterij te vervangen door een nieuw exemplaar.
Voor wie nog niet genoeg heeft aan deze informatie, kan dieper in de specificaties van zijn batterij duiken. In de app kun je ook de capaciteit, de temperatuur en de voltage van de accu bestuderen.

Battery Doctor

Voor Samsung-telefoons is er de applicatie Battery Doctor. De ontwikkelaars van de app stellen dat je de accuduur van je smartphone kunt verlengen tot wel 50 procent door de instellingen van energieverslindende apps aan te passen. Net als met Battery Life kun je zien welke apps energie opslorpen en krijg je een accurate schatting van hoe lang je nog met je batterij kunt doen voordat je je telefoon moet opladen.
Battery Doctor regelt zelfs de manier waarop je je apparaat oplaadt, waardoor de batterij ook weer langer mee zou moeten gaan. Bovendien word je gewaarschuwd voor het overladen van je batterij.

Zet je bluetooth en WIFI uit als je er geen gebruik van maakt. Deze applicaties zoeken continue naar verbinding en dit vreet batterij capaciteit.

Handig?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht