Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Toekomst muziek?!

oktober 12, 2021

Beste Lezer,

Winkelen in Losser

De ontwikkeling van internet of things gaat gewoon door. Hier weer een voorbeeld van wat er mogelijk gemaakt kan worden.

Slim winkelen.

Het IoT wordt ingezet om de klantervaring te verbeteren, in de verwachting dat de klant meer zal besteden. Terwijl een potentiële klant door de stad loopt, krijgt deze berichten over plaatsten die wellicht interessant zijn om te bezoeken. Denk aan winkels, musea of restaurants op basis van persoonlijke voorkeuren die bekend zijn.

De verandering die het IoT mogelijk maakt is vaak groot, maar de ontwikkeling ervan gebeurt niet altijd op een even revolutionaire wijze. Dat verandert zodra zich nieuwkomers aandienen die de technologie, het IoT dus, gebruiken als de basis van hun bedrijfsmodel en een sector op zijn kop gaan zetten. Op een wat kleinere schaal gebeurt dit al in winkels en winkelcentra, denk bv aan de bonuskaart van Albert Heijn.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht