Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Twee nieuwe podcasts om de verveling tegen te gaan!

april 7, 2020

Beste Lezer,

 

Hieronder nog weer twee leuke podcasts.

Kijkvoer!

Netflix wordt steeds populairder en groter. Daardoor is het lastiger om te kiezen wat we willen kijken. Gelukkig biedt ‘Kijkvoer!’ de oplossing in de vorm van een podcast. Elke week word je bijgepraat over de nieuwste series, films en documentaires die op Netflix staan. Een aflevering duurt maar een kwartier, dus de updates beluister je makkelijk tijdens het reizen of koken.

De Beste Social Podcast

In de podcast van ‘De Beste Social Podcast’ wordt alles wat met social media te maken heeft besproken. Is er iets viraal gegaan, dan komt dat in deze podcast zeker aan bod. De podcast gaat ook over de leukste webcare verhalen van afgelopen weken, of uitgevoerde social media experimenten. De presentatoren gaan de discussie aan en bekijken elk onderwerp vanuit verschillende hoeken.

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht