Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Uitleg prijsplafond energie.

november 8, 2022

Beste Lezer,

static.gaslicht.com/v/fd1a9c9e/UserFiles/Image/Thu...

Wat houd het prijsplafond energie precies in?

Het idee achter het prijsplafond is dat er een maximaal tarief komt voor energie. Er wordt gerekend met een tarief van 1,45 euro per m3 gas en 0,40 euro per kWh stroom. Dit tarief geldt tot een bepaald verbruik. De overheid gaat uit van het een verbruik van maximaal 2900 kWh stroom en maximaal 1200 m3 gas per jaar. Alles erboven wordt tegen de tarieven van het contract afgerekend.

Heb je een contract met lagere tarieven dan geldt uiteraard dit prijsplafond niet.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht