Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Valt het gebruik in Turkije en Griekenland onder EU tarieven?

mei 31, 2022

Beste Lezer,

Roaming for Greece: AT&T, T-Mobile, O2, Three - roami.ngRoaming in de EU: Bellen en internetten in het buitenland - appletips

Turkije is een druk bezocht vakantieland door Nederlanders, maar let op. Turkije valt NIET onder de EU, dus indien je geen speciale bundel of abonnement hebt betaal je voor het gebruik in Turkije voor bellen, gebeld worden en data buiten de WIFI dure tarieven en deze worden apart gefactureerd.

Ben je in Griekenland en je zit dicht bij Turkije kan het zo maar zijn dat je op de mast van Turkije verbindt en je daardoor Turkse tarieven gefactureerd krijgt.

Wettelijk is bepaald dat je een data limiet hebt van ongeveer € 60,00, maar voor bellen of gebeld worden kun je zelf afhankelijk van je abonnement een limiet soms ingeven. Limieten kun je ook uitzetten. Let wel dat je altijd zelf verantwoordelijk bent voor je gebruik. Let dus goed op SMS berichten wanneer je in een land aankomt en evt. waarschuwingsmeldingen.

TIP: Zet alleen je roaming in het buitenland aan wanneer je bewust van het internet gebruik wenst te maken en kijk op welk netwerk je roamt. Zet het daarna direct weer uit en voorkom daardoor hoge en onverwachte kosten.

Ga sowieso goed voorbereid op vakantie en check of het land waar je heen gaat extra bundels of een wijziging van je abonnement nodig heeft en of die mogelijkheid er is. Zo voorkom je verrassingen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht