Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil jij van een nieuw toestel verzekerd zijn?

april 13, 2021

Beste Lezer,

Verlies of diefstal op vakantie? Doe aangifte! - Veldsink Adviesgroep

Ben jij ook zo een pechvogel, waarvan het toestel vaak gestolen wordt of dat je hem zelf vaak laat vallen. Reparatie van een scherm kost al gauw rond de € 100,00 ,tenminste als je het door een gecertificeerd bedrijf laat maken, waardoor je garantie behouden blijft. Wordt je toestel gestolen, dan moet je een nieuwe aanschaffen en weer flink in je buidel tasten.

Tips:

  1. Zet de functie zoek mijn IPhone of Samsung aan, misschien dat je hem kunt traceren op afstand, of je kunt hem helemaal leeghalen en onbruikbaar maken/ blokkeren, zodat de dief  er in elk geval niets meer aan heeft.
  2. Maak regelmatig een back-up, zodat jij up to date bent met je gegevens en je simpel weer verder kunt met een ander toestel, zonder dat je (veel) gegevens mist.
  3. Zet een glasplaatje op de voorkant en een hoesje of bumper om minimaal de achterkant, als hij dan valt, is het glasplaatje kapot en niet je scherm of  toestel.
  4.  Komt het vaak voor en heb je al veel kosten gemaakt de afgelopen tijd, denk er dan eens aan om je nieuwe toestel te verzekeren voor de eerste paar jaar,  dit voorkomt een hoop ellende en kosten.

  Je kunt je toestel verzekeren tegen water-, val en drukschade en /of diefstal. Deze verzekeringen zijn vaak niet goedkoop, maar als je een pechvogel bent, is het wellicht voor jouw  toch een uitkomst. Al deze kosten vallen niet onder de garantie, dus zul je zelf moeten betalen. Vraag naar de voorwaarden en tarieven.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet, Alice Scheerder      

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht