Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Van koper naar glas.

juni 21, 2022

Beste Lezer,

Internet via koper of fiber. Ken je het verschil? | Proximus

Uitfasering koper per februari 2023

KPN heeft in het voorjaar van 2020 aangekondigd dat zij per 22 februari 2023 zal stoppen met de dienstverlening op koper op de eerste ruim 2 miljoen adressen waar nu ook al glasvezel beschikbaar is. Op deze adressen is het sinds 1 januari 2022 ook niet meer mogelijk om op koper nieuwe orders in te leggen (End of Sale). Daarna worden elk kwartaal batches adressen uitgeschakeld en na 3 jaar wil men het koper netwerk volledig uitgefaseerd hebben.

KPN biedt inmiddels op 3 miljoen adressen glasvezel (FttH) aan en zal dit netwerk verder uitgebreid. FttH is een aansluitnetwerk dat in staat is om hoge bandbreedtes te leveren. Op een groot deel van de adressen met FttH is ook het koperen aansluitnetwerk nog in gebruik. Dit zijn de zogenaamde overlay-adressen. KPN gaat de komende jaren op deze adressen het koperen aansluitnetwerk buiten gebruik stellen. Een pilot op gebiedsniveau is inmiddels afgerond; in 6 centralegebieden is het koper op 1 april 2021 buiten gebruik gesteld.

Bron: KPN wholesale

Ook zullen andere aanbieders de glasvezel mogelijkheid gaan uitbreiden, zoals T-Mobile, Deltafiber enz.  Voor zowel zakelijk als privé.

Wil je meer weten of er bij jouw in de buurt al een mogelijkheid is om glasvezel te leveren, neem dan contact op.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597
alice@eyeconnection.nl

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht