Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Van wie krijg jij energie?

september 29, 2015

Beste Lezer,

Door vakantie en familieomstandigheden heb ik mijn tweewekelijkse blog bericht even op een laag pitje moeten zetten. Nu weer met veel “energie” mijn blog geschreven. Ik hoop jullie vanaf nu weer van nuttige informatie te mogen voorzien!

De energiemarkt is al een aantal jaren flink in beweging. Enkele jaren geleden vonden we het eng en lastig om over te stappen en bleven we om die reden vaak bij een soms te dure aanbieder. Op dit moment is het heel eenvoudig om over te stappen naar een andere energieleverancier.

Wat heel veel mensen niet weten is, wanneer je contract verlopen is,dat  je lage tarieven van binnen het contract komen te vervallen en je naar veel hogere tarieven wordt terug gezet. Veel consumenten en bedrijven betalen dus al jaren lang veel te veel.

Het beste is dus altijd om ruim voor einde contractdatum te kijken bij wie je het weer vast kunt leggen tegen een laag tarief. Dit kan zijn bij de huidige leverancier of bij een andere aanbieder. Indien je niets onderneemt zul je dus doorgaans de jaren na je contractstermijn veel te veel gaan betalen.

Indien je een KVK inschrijving hebt kun je een zakelijk energiecontract afsluiten, wat doorgaans ook weer voordeliger is dan die voor de consument. Dit kan dus ook voor een  woonhuis, vakantiehuis , of andere locaties die gekoppeld zijn aan de tekenbevoegde op een KVK inschrijving.

Tevens zijn er energieleveranciers, die duurzaam ondernemen en heel bewust bezig zijn met, ontbossing, groene stroom opwekken en sociale projecten zoals stichting DOEN sponsoren. Ben je iemand die zich heel bewust met het milieu en de medemens bezighoudt dan is die leverancier wellicht de juiste keuze, zonder dat de energieprijzen de pan uit rijzen. Een win, win , win situatie dus.

Een juiste keuze maken is vaak niet zo simpel, gezien het vergelijken en lezen van een eindafrekening van energie niet eenvoudig is.

Profiteer  van een kosteloos onafhankelijk advies, het bijhouden van contracttermijnen en laat je ontzorgen.

Dit geldt voor zowel voor een consumenten-  of  zakelijke aansluiting.

Stuur vandaag nog geheel vrijblijvend je eindafrekening en indien mogelijk de einddatum van het contract, dan zal ik je een kosteloos onafhankelijk voorstel doen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht