Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vandaag in het rood bij de aarde!!!!!

juli 30, 2019

Beste Lezer,

 

Vanaf vandaag staan we in het rood bij de aarde, hoorde ik vanochtend op de radio. Dit betekent dat we meer gebruiken, dan de aarde kan leveren. Meer afval produceren dan we kunnen verwerken. We leven in een wegwerpmaatschappij. Dingen die stuk gaan worden doorgaans niet meer gerepareerd, omdat het niet zou kunnen of dat het duurder is dan de aanschaf van een nieuw exemplaar.

Ook in mijn branche schaffen we nieuwe toestellen aan, die nog bruikbaar zijn, omdat we graag een nieuwere variant willen, om diverse redenen. Soms voldoet de oude nog prima.

Doe je wat langer met je toestel, dan bepaalt het merk, dat de nieuwe software er niet meer op kan en worden we gedwongen om een nieuwe aan te schaffen, wil alles goed blijven functioneren.

We zijn zo knap, maar kunnen blijkbaar nog geen toestellen maken , met langere batterijduur of de mogelijkheid van upgraden voor de nieuwste software.

Dan heb ik het alleen nog maar over mobiele toestellen, maar denk ook aan TV,  geluidsinstallaties, huishoudelijke apparaten en natuurlijk gewoon ons verbruik van gas, water elektra en voedsel.

Wat mij betreft iets om over na te denken.  Wat betreft mobiele toestellen, denk ook eens aan refurbished, waarop tegenwoordig zelfs 2 jaar garantie zit op de batterij. Of je toestel iets beter behandelen, denk aan op de juiste wijze opladen van de batterij, schermbescherming enz. Over refurbished toestellen vertel ik je volgende week iets meer!

Ik heb de oplossing helaas ook niet, maar schrok wel van dit bericht en wilde dit graag met je delen!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht