Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vast mobiel integratie mogelijk voor zakelijke klanten en vanaf 1 aansluiting!

december 10, 2013

Beste Lezer,

Het is al jaren mogelijk binnen een bedrijf om het onderling bellen van mobiel naar mobiel af te kopen voor een vast bedrag per maand.

Steeds meer komt de vraag of het ook mogelijk is met een mobieltje gratis te bellen of voor een vast bedrag per maand binnen de mogelijkheden van het vaste bedrijfsnetwerk.

Enkele mobiele providers bieden een oplossing voor het bellen van mobiel naar vaste nummers voor een vast bedrag per maand. Hiernaast kun je dan gebruik blijven maken van een vaste telefonie oplossing of deze geheel vervangen. Deze oplossing kan dan buiten en binnen het bedrijf een oplossing bieden.

Vast mobiel integratie is tevens mogelijk indien men een VOIP oplossing heeft voor de vaste telefonie en binnen het bedrijf een app integratie heeft gerealiseerd. Men belt dan intern niet alleen gratis naar mobiele nummers, maar ook naar vaste nummers. Deze mogelijkheid is doorgaans een stuk flexibeler m.b.t. de benodigde mobiele abonnementen.

 

Ook is het mogelijk,  indien men een goede internet verbinding heeft in het buitenland, een Nederlands nummer te gebruiken om via Nederlandse tarieven of soms zelfs kosteloos naar Nederland te bellen. De meeste van bovenstaande opties vallen of staan met een goede internet verbinding en voor de vaste telefonie betekent dit dat er in de meeste gevallen  een VOIP oplossing, nodig is om deze integratie mogelijk te maken.

Indien men gaat verhuizen, investeren in een nieuwe centrale of je loopt aan tegen te weinig of teveel capaciteit. Wanneer je sowieso meer flexibiliteit wenst en meer mogelijkheden, dan wordt het tijd om deze opties eens uit te laten zoeken of te bekijken of een VOIP oplossing wellicht zin heeft. Neem contact op met de specialist op telefoon gebied en laat je adviseren. Ook voor bedrijven met 1 of twee gespreksmogelijkheden, zijn er al voordelige flexibele oplossingen te vinden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht