Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Veel plezier op vakantie met deze 3 apps!

juni 13, 2017

Beste Lezer,

 

Nu de zomer voor de deur staat,  betekent het dat een hoop Nederlanders in de startblokken staan om op vakantie te gaan. Misschien heb jij ook wel plannen om te gaan roadtrippen door Frankrijk of heerlijk uit te rusten op een strandbedje aan de kust van Spanje. Vanaf donderdag 15 juni kun je EU Bellen en internetten, vanuit je Nederlandse bundel. Het enige wat je hoeft te doen is roaming aanzetten op je telefoon. Zorgen over je telefoonkosten heb je dus minder. Daarom 5 handige apps die van pas komen tijdens je vakantie.

Do you spreek Nederlands?

Geen idee wat er nou eigenlijk op de menukaart staat? Gebruik de handige app van Google Translate die de tekst direct vertaalt door je camera te richten op de tekst. Ook kun je tweetalige gesprekken vertalen door middel van de microfoon in je smartphone. Zo weet je ook zonder talenknobbel precies wat de ober tegen je zegt. Wel zo makkelijk natuurlijk.

  • Google Translate is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Gratis e-books lezen

De ruimte in je koffer wordt deze vakantie niet langer ingenomen door de vele boeken die je op je strandbed wilt lezen. Met de app van VakantieBieb lees je meer dan 60 e-books gratis op je tablet of smartphone. Populaire jeugdboeken als ‘Verdacht’ van Carry Slee of ‘Boze Drieling’ geschreven door Paul van Loon download je met de app vanaf 1 juni. Vanaf 1 juli vinden volwassen hier e-books als ‘Hittegolf’ van Suzanne Vermeer en ‘De Gevleugelde’ van Arthur Japin.

  • VakantieBieb is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Tips van de locals

Ontdek dat ene romantische dakterras in Madrid of de nog haast onontdekte stadstuinen van Parijs met de app Spotted By Locals. De van oorsprong Nederlandse app verzamelt tips van reizigers en locals en laat je zien wat er te doen en te zien is naast alle toeristische hotspots. Voor €4,49 per stadsgids laat je andere toeristen achter je en volg je de locals.

  • Spotted By Locals is beschikbaar voor iOS en Android

Fijne vakantie en tot over 2 weken!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht