Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Veel plezier op vakantie met nog 2 apps!

juni 27, 2017

Beste Lezer,

 

Jullie hebben mij een weekje moeten missen,maar ik ben er weer met nog 2 apps, die je vast handig of leuk vindt voor de vakantie. Doe er je voordeel mee!

Maak je eigen collage!

Een fotoalbum maken schiet er bij thuiskomst van de vakantie nog weleens bij in. De app Photo Grid helpt je gelijk op bestemming al een mooie collage te maken. Bezoek je een authentiek marktje in Zuid-Frankrijk? Maak een sfeercollage met foto’s van al het heerlijke eten en de bijzondere dingen die hier worden verkocht. Met keuze uit vele templates, filters en stickers is het erg leuk (en verslavend!) om je persoonlijke collage te maken. Uiteraard deel je ‘m gemakkelijk met je vrienden via social media.

  • Photo Grid is gratis beschikbaar voor iOS en Android

WiFi op het vliegveld ook als je geen WW weet!

Je vlucht vertrekt pas over een aantal uur en je hebt alle taxfree winkels al drie keer bezocht. Een film kijken zou wel erg fijn zijn, maar om daar je mobiele internet nou voor te gebruiken. Zonde! Download daarom de app van Wifox om de wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld te achterhalen. Zo houd je MB’s over voor wanneer je vakantiefoto’s met vrienden op social media wilt delen.

  • Wifox is beschikbaar voor iOS (€2,29) en Android (€2,19)

Let op gebruik voor de veiligheid geen privacy gevoelige apps zoals van je creditcvard bank enz.  op WIFI. Je kunt makkelijker worden gehackt. En in de EU maak je nu gratis gebruik van je data bundel van je abonnement, dus geen nood!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht