Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Veiligheid voor alles!

mei 15, 2018

Beste Lezer,

 

Geïnspireerd door de nieuwe AVG wet, schrijf ik dit blog. Het was even uitzoeken maar inmiddels ben ik helemaal op de hoogte en zijn alle gegevens veilig. Het enige wat de AVG wet mij nu nog verplicht te doen, is jullie vermelden dat je je te allen tijde kan uitschrijven voor mijn blog. Mocht je dat willen, klik dan op de button onderin, maar veel leuker is het natuurlijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Direct of indirect krijgt iedereen  met de AVG wet te maken. Hoe zit het met jouw wachtwoorden, zijn die veilig achter slot en grendel of versleuteld? Bewaar je ze automatisch en kan iedereen in je apps en documenten als je PC, Tablet of telefoon b.v. wordt gestolen?

Begin met een inlogwachtwoord, code of vingerafdruk, zodat niemand zo maar in je device kan komen.

Een programma voor je Iphone en Ipad (IOS ) ter beveiliging Iculture.

Voor Android en de PC zijn er meer: 1passwordLastpass, Dashlane,Keepass en Keeper. Sommigen zijn betaald of gratis, kies voor jou diegene die het beste past.

Zakelijk gezien zijn er uitgebreidere oplossingen, zie o.a. mijn blog van 2 Mei.

Zorg dat je gegevens niet op straat liggen, dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Veiligheid voor alles toch?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht