Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Verbind je collega’s met elkaar thuis op vakantie en op je werk!

april 12, 2016

Beste Lezer,

Jullie zijn van mij gewend dat ik 1 keer in de twee weken jullie via mijn blog van naar ik hoop interessante informatie voorzie. Deze week wijk ik daar met een hele goede reden vanaf en stuur jullie interessante productinformatie. Gezien ik een heel mooi nieuw product onder ogen ben gekomen, welke ik jullie niet wil onthouden.

YES INTOUCH!

Yes InTouch is een revolutionaire manier van communiceren. De complete telefooncentrale in de cloud ! Yes Telecom heeft het voor elkaar gekregen vaste- én mobiele telefonie 100% te integreren op een platform dat voldoet aan de hoge eisen van het MKB. Yes Mobiel Kantoor brengt de intelligentie en functionaliteit van vaste telefonie centrales naar het mobiele netwerk. Het enige wat nodig is, is een pc , tablet en/of laptop en een mobiele telefoon. Doordat het vaste telefonie abonnement, de centrale en toestellen overbodig worden, bespaart u aanzienlijk op de kosten. Dezelfde intelligentie die u gewend bent van uw vaste telefonie omgeving wordt toegevoegd aan de mobiele telefonie omgeving (belgroepen, voicemail2email, verkort kiezen, doorverbinden, outlook, integratie). Met Yes Mobiel Kantoor en Yes InTouch communiceert u altijd en overal met dezelfde professionele uitstraling. Dit biedt ongekende kansen voor uw organisatie!

Vanaf 5 werkplekken is het al mogelijk van Yes InTouch gebruik te maken Yes Vast Nummer of Mobiel Kantoor kun je al vanaf 1 werkplek aansluiten.

Bekijk via onderstaande link het filmpje.

Interesse in een demonstratie? Neem geheel vrijblijvend contact op via een van mijn contactgegevens op de website of die je van mij al kent. Stuur een laatste factuur van je vaste telefonie en je specifieke wensen en ik maak een vrijblijvende, passende offerte voor je.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht