Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Verleng de levensduur van je accu of batterij!

februari 23, 2015

Beste Lezer,

Bijna dagelijks krijg ik wel vragen over hoe het kan, dat een batterij zo snel leeg gaat. Dit heeft te maken met vele factoren.

De smartphones zijn tegenwoordig zo geavanceerd. Op de achtergrond draaien zoveel programma’s dat dit extra stroomverbruik geeft, veel van deze ongebruikte zaken kun je ook tijdelijk uitzetten.

Het intensieve gebruik van internet, zoals surfen en what’s app is ook een oorzaak van veel stroomverbruik. Tevens laten veel mensen buiten een WIFI of bluetooth omgeving deze functie’s  aan staan, waardoor het toestel continue verbinding probeert te maken met iets wat er op dat moment niet is.

Zodra je een nieuw toestel of batterij hebt aangeschaft, laat deze dan een stuk of vijf keer nagenoeg leeg worden en laad hem daarna pas op. Dit zorgt ervoor dat de batterij sowieso een langere levensduur heeft. Vooral in het begin is dit erg belangrijk, daarna kan de batterij evt. tussentijds gewoon worden opgeladen.

Dit laatste geldt overigens niet alleen voor telefoons, maar voor alle apparaten die met losse of interne batterij geleverd worden.

Lees meer tips in mijn gratis te downloaden e-book voor het optimale gebruik van een smartphone.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht