Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Verveel je je thuis?

maart 17, 2020
Afbeeldingsresultaat voor podcasts afbeel
Beste Lezer,

Wellicht dat veel mensen zich nu afvragen, hoe breng ik mijn tijd door in deze moeilijke dagen, waarin ik meer thuis ben. Ik heb een tweetal podcasts voor je en als je mijn blog van vorige week leest, heb ik er nog vier voor je. Je hoeft je dus niet te vervelen.

Argos Podcast

Ben je geïnteresseerd in politiek, journalistiek en misdaad? In de podcast ‘Argos’ komen deze onderwerpen aan bod. Hoe wordt DNA-onderzoek gedaan? Waar heb je recht op na een medische misser? Wetenschappers inzetten als spion, mag dat? Het zijn journalistieke zoektochten naar opmerkelijke verhalen.

De week van NUtech

Van nieuwe producten van Samsung en Apple tot de nieuwe privacywetten en lanceringen van SpaceX, in ‘De week van NUtech’ hoor je het allemaal voorbijkomen. De redactie van NU.nl bespreekt in deze podcast wekelijks het laatste technieuws. Door analyses en interviews leer je in ongeveer 20 minuten alles over de belangrijkste onderwerpen en ontwikkelingen in de wereld van technologie.

Om de pijn wat te verzachten en de verveling tegen te gaan, heb ik er volgende week nog een paar voor je. Blijf mij volgen!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht