Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vervolg eherkenning betreft de kosten !

augustus 25, 2020

Kosten

Chaos dreigt rond loonaangifte 2020: nu al forse wachttijden voor ...

Als vervolg op mijn laatste blog. De tarieven hangen af van het gekozen betrouwbaarheidsniveau en de periode. Reken op enkele tientjes per gemachtigde per jaar. Zie dit niet als een kostenpost, want doordat je efficiënter kunt werken worden de kosten snel terugverdiend. Bedenk bijvoorbeeld eens hoe veel tijd het kost om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te regelen. Online gaat dat toch een stuk simpeler.

Voor eHerkenning is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Wie zijn zaken door een intermediair laat behartigen doet er verstandig aan samen een ketenmachtiging te regelen. Wacht er niet te lang mee, want voordat je het weet is eHerkenning verplicht voor de dienst waar je gebruik van maakt. Ook de btw-aangifte bij de belastingdienst gaat al op die manier. 

KPN

De meeste klanten van KPN kiezen eH3. Een upgrade is altijd mogelijk. KPN heeft inmiddels voor honderden bedrijven de aanvraag voor eHerkenning geregeld. Ook helpt KPN als erkende eIDAS- en eHerkenningsmakelaar bij het online aanbieden van diensten via eHerkenning.

EHerkenning is dé digitale sleutel voor communicatie met overheden, bedrijven en andere dienstverleners: één handige inlogmethode voor een toenemend aantal diensten. Je zult snel merken hoeveel profijt je daarvan kunt hebben.

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht