Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vervolg tips om cybercrime te voorkomen!

september 21, 2021

Beste Lezer,

Hoe werkt cybercrime? - Clement & Tromph

Enkele tips zijn al jullie kant op gekomen voor beveiliging en cybercrime. Hier heb ik er nog een paar voor jullie, doe er je voordeel mee! KPN , maar ook andere partijen hebben hier oplossingen voor. Het vergt wat kennis soms, maar ook daar zijn bedrijven voor die dit kunnen inrichten. Interesse, ik hoor het graag!

 

9. Netwerksegmentatie

Toegegeven: het segmenteren van je netwerk is een tikje informatiebeveiliging voor gevorderden. Bij netwerksegmentatie breng je virtuele netwerkzones (VLAN’s) aan binnen je netwerk. Een firewall controleert en blokkeert het verkeer tussen virtuele groepen in je netwerk. Waar malware normaliter vrij spel heeft binnen het netwerk, kan het na segmentatie niet buiten een zone komen.

10. Organisatorische maatregelen

De manier waarop je organisatie is ingericht, is bepalend voor je cybersecurity. Wat vaak misgaat: iemand met te weinig technische kennis wordt verantwoordelijk gemaakt voor security. Lukt het niet om zelf iemand aan te stellen met voldoende technische expertise? Kies dan voor een managed security services provider (MSSP) zoals IT Security van KPN. Nog zo’n organisatorische maatregel: zorg dat het bestuur voldoende betrokken is bij de cybersecurity.

11. Back-uppen

Voorkomen is altijd (veel) beter dan genezen, maar het is wel fijn dat je eventueel kúnt genezen als je slachtoffer wordt van cybercrime. Back-ups zorgen ervoor dat je na een cyberaanval of crash snel weer aan de slag kunt.

Optimale cybersecurity dankzij KPN

Honderd procent cybersecurity is een illusie, hoeveel geld en tijd je er ook in investeert. KPN helpt je om cybercrime te voorkomen en je cybersecurity te optimaliseren. Bij KPN EEN MKB zit bijvoorbeeld standaard de dienst Extra Veilig Internet, waarmee je internetverbinding op en top beveiligd is. Verschillende filters blokkeren onveilige websites en goede antivirussoftware beschermt al je apparaten tegen bedreigingen van buitenaf.

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet, Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht