Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vervolg van struikel jij ook over alle kabels?

maart 12, 2019

Beste Lezer,

Geen stopcontacten genoeg?

Niet ieder huis heeft voldoende stopcontacten, vandaar dat mensen veel gebruikmaken van de welbekende stekkerdoos. Heel praktisch, maar niet erg netjes. Een kabelbox zorgt ervoor dat alle losse kabels netjes zijn opgeborgen. Daarnaast is het ook mogelijk om er een stekkerdoos in te plaatsen. Neem bijvoorbeeld deze kabelbox van het Zweedse merk Bosign. Deze box is zowel mooi vormgegeven als handig in gebruik. Op zoek naar een goedkopere oplossing? Ga dan voor één van deze kabelboxen verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren.

Door muur en vloer

Staat jouw digitale tv-ontvanger in een tv-meubel achter gesloten deurtjes? Dan hebben wij iets leuks voor je. Met de set van Marmitek bedien je gemakkelijk alle audio- en videoapparatuur in huis, want het signaal van de Powermid gaat door muren, vloeren en dus ook door de deurtjes van je tv-meubel. Hoe het werkt? De zender plaats je bijvoorbeeld naast je tv-ontvanger en de ontvanger binnen het bereik van je afstandsbediening. De ontvanger vangt het signaal van de afstandsbediening op, die het signaal vervolgens doorzendt aan de zender. Deze geeft het weer door aan je televisie. Op deze manier kun jij zappen door de deurtjes van je tv-meubel.

Volgende week laat ik je weten dat er helaas ook gevaren zitten aan draadloze oplossingen, dus kies vooral wat voor jou het beste voelt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht