Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vette compensatie bij storingen!!!!!!!! ;)

oktober 24, 2017

Beste Lezer,

Nou ja…….

Consumenten en zakelijke klanten krijgen vanaf 1 Juli 2017 financiële compensatie voor storingen van telefonie, televisie en internet. Dit is door een wetswijziging verplicht geworden.

Omdat internet en telefonie als onmisbaar worden gezien, leiden ze tot persoonlijk ongemak en gevolgen voor de gehele economie! Een minimum compensatie van € 1,00 is wettelijk vastgelegd bij een storing langer dan 12 uur.  Bij een storing tussen 12-24 uur heeft de klant recht op tenminste 1/30 deel van de maandelijks abonnementskosten enz.

Aanbieders kunnen klanten ook andere vormen van compensatie aanbieden, mits de klant hiermee uitdrukkelijk akkoord gaat.

Mijns inziens nog geen schokkende verandering t.o.v. hiervoor, toen de wet er nog niet was, maar het begin is een stap in de goed richting!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht