Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vodafone lanceert verbeterde dienst “De vodafone rater”!

augustus 30, 2016

Beste Lezer,

 

Vodafone introduceert de Realtime rater waardoor klanten accuraat en realtime inzicht krijgen in hun dataverbruik, waar dit voorheen nog enigszins vertraagd gebeurde. Het is geen nieuwe dienst, product of systeem maar een verbetering van de informatiestroom betreffende het dataverbruik.

Wat levert het op voor de klant?

Consistente informatie van dataverbruik via b.v.  SMS en online rekening.
Accurate 80% en 100% verbruiksnotificaties.
Duidelijke informatie en vereenvoudigde factuur.

Klanten zullen in de komende periode in batches tijdens het weekend geactiveerd worden op de Realtime rater.

Met deze tool helpt Vodafone de klant aan beter inzicht en het voorkomen van onnodig hoge kosten op de factuur. De klant kan nu beter anticiperen , door b.v. tijdelijk het verbruik  naar omlaag aan te passen, zodat er geen of weinig buiten bundel kosten berekend gaan worden.

Het aanpassen van het abonnement naar boven is tevens een mogelijkheid, maar is door bepaalde voorwaarden niet altijd een voordeligere oplossing. Vraag daarom eerst naar die voorwaarden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht