Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Veroordeelregeling.nl!

maart 22, 2016

Beste Lezer,

In oktober vorig jaar heb ik geblogd over de agressieve wijze waarop sommige vaste telefonie aanbieders klanten op een slinkse manier aan zich proberen te binden! Helaas merken wij nog steeds dat de diverse partijen, onze klanten en prospects benaderen.

Bedrijven met een traditionele vaste  telefoonaansluiting worden, op een agressieve manier, telefonisch benaderd door deze partijen om over te stappen. Ondanks dat er niet getekend wordt voor deze overstap, zetten zij de gebruiker toch om naar hun netwerk. Direct na het telefonisch contact wordt de overstap al in werking gezet. De huidige provider wordt vanuit deze partij(en) op de hoogte gesteld van de overstap en zal doorgaans een afkoopsom factureren, gezien er vaak nog een contract loopt.

De enige manier om de overstap op dat moment nog tegen te houden is door te reageren op de e-mail die wordt verstuurd. Indien men niet binnen 7 dagen reageert zal de overstap niet zijn naar een contract voor onbepaalde tijd, zoals gesuggereerd wordt, maar naar een contract voor 2 jaar.

Daarom willen wij u adviseren, zodra je benaderd wordt door één van deze partijen, niet met deze in zee te gaan.

Stuur vandaag nog de laatste drie facturen van je vaste telefonieaansluiting en wij kijken kosteloos, onafhankelijk en  vrijblijvend of wij een besparing voor je kunnen realiseren.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

4 Reacties

 1. Ada van der Does maart 22, 2016

  Beste Alice, Een van mijn klanten is slachtoffer geworden van deze manier van handelen. Echter, het kan wel zo zijn dat ze je contract omzetten, maar daar hebben ze geen recht toe. Volgens mij is het op deze manier iemand aan een contract binden verboden en kunnen zij ook nergens aanspraak op maken, immers je kan, zoals in het geval van mijn klant, het mailtje wel niet ontvangen hebben of gezien of gelezen hebben. Waarom heb jij de laatste drie facturen nodig om hier iets aan te kunnen doen?

 2. Eyeconnection mei 3, 2016

  Beste Ada,

  Excuus voor mijn late reactie!

  Helaas is de werkwijze wel wettelijk toegestaan. Wellicht als je er een rechtszaak van maakt dat je toch je gelijk krijgt omdat de werkwijze agressief en onduidelijk kan zijn. Alleen ja willen we dat? Voorkomen is beter dan genezen, dus gewoon niet ingaan op telefonische verkoop via dit soort bedrijven.
  En die drie facturen zijn om te kunnen zien wat je belgedrag en kosten op dit moment gemiddeld zijn, om zo een goed advies te kunnen geven voor een evt. overstap. Voor jullie volgens mij niet van toepassing.

 3. Ada van der Does maart 22, 2016

  We hebben belvoordeel hierop gewezen en geweigerd de afkoopsom te betalen. plus nog wat details

 4. Eyeconnection mei 3, 2016

  Beste Ada,

  En wat hebben ze ermee gedaan?

  groetjes Alice

Plaats een bericht