Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Voordelig bellen in de EU met of zonder module?

juni 7, 2016

Beste Lezer,

Zoals ik eerder heb geblogd zijn de prijzen in de EU voor bellen , gebeld worden SMS en data per 30 april 2016 weer naar omlaag  aangepast. Dit is een wettelijk besluit wat voor alle EU landen geldt. In 2017 moeten de prijzen in de EU landen gelijk zijn aan elkaar.

Veel provider hanteren speciale modules voor bellen, gebeld worden en data, die gefactureerd gaan worden zodra je er gebruik van gaat maken.  Let er op dat deze niet altijd de voordeligste optie zijn.

Soms is het voordeliger wanneer je zonder deze modules in de EU gebruik maakt van je mobiele telefoon en/of tablet.

Wil jij weten wat voor jou voordeliger is, laat dan aan de hand van een factuur of je gemiddelde verbruik van ongeveer 1/2- 1 jaar een tussentijdse telecomscan maken specifiek op je buitenlandse verbruik voor eenmalig € 10,00 per nummer. Zo weet je zeker of het zinvol is om een module wel of niet te laten activeren.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht