Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Voordelig gas of een winterjas?

juli 12, 2022

Beste lezer,

 

Vijf simpele klussen voor minder energieverbruik - Bouwtechnische keuring

De energieprijzen zijn op dit moment onvoorspelbaar. Veel factoren maken dat de prijzen enorm hoog zijn momenteel. Zodra de winter er aan zit te komen zullen deze prijzen alleen maar gaan stijgen.

Mij wordt bijna dagelijks gevraagd wanneer het beste moment is om vast te leggen. Uiteraard kan ik ook geen koffiedik kijken, maar wij hebben wel de expertise in huis om de markt te monitoren om uiteindelijk op een goed moment  in te stappen.

Dat ieder bedrijf of huishouden meer gaat betalen is een zekerheid, ondanks de BTW verlaging. Wij proberen alleen de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Stuur  ons een eindafrekening met de einddatum van je contract en maak gebruik van onze kennis , expertise en gezamelijke inkoop, dan gaan wij voor jou de best mogelijke deal eruit proberen te slepen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597
alice@eyeconnection.nl

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht