Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Voorkom het lekken van gevoelige informatie!

oktober 22, 2013

De tablet en/of telefoon zijn apparaten welke steeds meer de computer gaat vervangen. Hierdoor worden dus ook de gegevens er op steeds belangrijker en raken we er van afhankelijk. Bij een computer weten we dat we regelmatig een back-up moeten maken en de gegevens up to date moeten houden en bewaren.

Bij een tablet en/of telefoon zijn we doorgaans wat slordiger. Het moet wel altijd werken, maar we nemen vaak niet de moeite om van de gegevens een back-up te maken en zaken als inloggegevens ergens op te slaan.

Hiervoor is nu een oplossing!

Device management is een dienst die door providers wordt geleverd. Het beheer kun je zelf doen of  laten doen door je tussenpersoon!

Wat is voordeel ervan?

1. Bij verlies en/of diefstal kun je de telefoon leeghalen op afstand. Zo voorkom je dat gevoelige privé en/of bedrijfsgegevens in verkeerde handen komen. Deze informatie kun je daarna weer terug zetten op je nieuwe telefoon.

2. Het beheren en bewaren van al je inloggegevens is nu heel gemakkelijk. Doorgaans vul je ze eenmalig in en als je ze weer nodig hebt weet je niet meer welke het zijn. Dit is nu dus verleden tijd.

3. Je hebt altijd de meest recente gegevens, indien je toestel crasht of wanneer je een ander toestel aanschaft.

4. Je bent bij aanschaf van een nieuw toestel binnen 10-15 minuten weer volledig online en up to date!

Neem geen risico! Stel je voor dat een ander met je gegevens er van door gaat, of dat je uren, zo niet dagen bezig bent om alles weer in gebruik te kunnen nemen, waardoor je orders mist.

Voorkomen is beter dan genezen en tijd is geld!

Kies daarom voor Device management en laat je tussenpersoon dit voor je beheren. Hij of zij kan dan in de toekomst nog meer voor je betekenen en jou tijd, geld en ergernis besparen?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht