Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Voorkom hoge facturen, monitor je gebruik!

juli 15, 2014

Beste Lezer,

Je ontvangt een factuur en deze blijkt vele malen hoger te zijn dan verwacht? Yes heeft de oplossing!

Yes heeft een GRATIS kostenanalyse tool ontwikkeld, e-view 2.0 genaamd. Deze tool heeft veel mogelijkheden. Waaronder  inzicht en het monitoren van de kosten, binnen je bedrijf en/of je privé aansluiting. Het scheiden van privé en zakelijke kosten. Het blokkeren van ongewenste nummers en/of kostenplaats, Limieten instellen, e-view heeft het allemaal.

Yes biedt deze  kostenanalyse tool  gratis aan voor alle klanten, zakelijke of privé, deze tool kan ervoor zorgen,  dat je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Yes telecom richt zich op de zakelijke markt, maar ook voor je privé aansluiting ben je van harte welkom.

Kijk  naar dit filmpje en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact op met je tussenpersoon of kijk op www.eyeconnection.nl voor mijn contactgegevens en vraag naar de mogelijkheden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht