Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Voorkom hoge kosten in het buitenland nog 2 tips!

oktober 23, 2018

Beste Lezer,

 

Reizen buiten de EU

Ga je buiten de EU op vakantie, let dan extra goed op. Er geldt dan namelijk een verbruikslimiet voor mobiel internet van € 60,50 incl. btw . Dit verbruikslimiet staat standaard aan. Je ontvangt een sms als je 80% van je limiet verbruikt hebt.  Heb je het limiet ooit uitgezet, dan ontvang je deze meldingen niet. Als je het limiet hebt bereikt, wordt je verbinding met mobiel internet meteen verbroken. Gebruik dus in deze landen je internet alleen wanneer dat écht nodig is. Veel restaurants, hotels en openbare plekken hebben tegenwoordig een WiFi-hotspot. Zo kun je altijd nog even in contact komen met het thuisfront.

Gebruik Google Maps offline 

Met Google Maps kun je de kaarten offline downloaden voordat je op reis gaat. Zo heb je op vakantie geen internet nodig om de weg te vinden.

Kaart downloaden voor iOS:


 • Open de Google Maps-app
 • Zorg ervoor dat je verbinding hebt met internet en bent ingelogd bij Google Maps
 • Zoek een plaats
 • Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats > tik op ‘Meer’
 • Selecteer Offline kaart downloaden
 • De kaart vind je gewoon weer terug in de Google Maps-app

Google Maps kaarten kun je voor een Android telefoon op twee manieren opslaan.

Kaart downloaden voor Android:


 • Open de Google Maps-app
 • Zorg ervoor dat je verbinding hebt met internet en bent ingelogd bij Google Maps
 • Zoek een plaats
 • Tik onderaan op de naam > Downloaden. Als je hebt gezocht naar een plaats zoals een restaurant, tik je op ‘Meer’ > Offline kaart downloaden.
 • De kaart vind je terug in de Google Maps-app

Kaart opslaan op SD-kaart:


 • Open de Google Maps-app
 • Tik linksboven op het Menu > Offline kaarten
 • Tik rechtsboven op Instellingen
 • Tik bij Opslagvoorkeuren op Apparaat > SD-kaart

 PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht