Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Vreemde kabels pas op!!

juni 23, 2020

Beste Lezer,

Oplaadkabels voor Apple | Groupon

Onderszoekers van IBM zijn erin geslaagd om met behulp van aangepast oplaadkabel  voor IPod de controle over een MAC te verkrijgen. Kabels worden nog wel eens uitgeleend of verwisseld maar dit kan gevaarlijk zijn.

Een team is erin geslaagd om mailware op de oplaadkabel te implementeren om zo het apparaat  of computer over te kunnen nemen. Ook kan de malware weer verwijderd worden zodat bewijs gewist is.

De technologie is klein en goedkoop en zorgt voor serieuze beveiligingsrisico’s. Vooral ook de oplaadstations op vliegvelden er is al een aantal keren een gemanipuleerde oplader gevonden.

Voor de technische hygiëne, moet je dus voorzichtig zijn met wat je in je toestel stopt.  Je moet het delen van de oplaadkabel zien als het delen van je wachtwoorden.

Dus niet lenen maar ook niet uitlenen is het advies.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht