Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

WAARSCHUWING : Kijk uit voor Vodafone phishingmail!

maart 7, 2017

Beste Lezer,

Er is de laatste tijd veel aan de hand op het gebied van cybercrime. Ik ga je dan de komende weken ook een aantal waarschuwingen sturen, die je hopelijk  niet nodig hebt, maar waardoor je alert blijft op spookberichten enz. en niet door de criminelen op welke wijze dan ook getroffen wordt.

Als Vodafone klant, maar soms ook als je geen Vodafone klant bent, kun je een mail ontvangen, die verzonden is vanuit mijnvodafone@inzicht.nl. Pas op dit is een phishingmail!!

Er wordt in die mail verzocht om in te loggen op myvodafone voor de specificatie van je factuur of om een account aan te maken. De linkjes waar je op kunt klikken zullen niet uitkomen op de Vodafone site en indien je wachtwoorden enz. invoert, kunnen ze wellicht daar gebruik van maken.

Let dus goed op en gooi deze mail direct weg of laat deze verdwijnen in de ongewenste e-mailbox . zodat evt. volgende mailtjes daar direct in verdwijnen.

Overigens zijn er veel meer phishingmails in omloop, van banken , creditcard aanbieders enz. Gebruik alleen je wachtwoorden en rekeningnummers als je er zelf bewust mee bezig bent. Vertrouw nooit mails die naar je worden gezonden met de vraag om inlog gegevens of rekeningnummers in te voeren.

De mail kan er als volgt uitzien!

rs pdf fishing

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht