Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wat is een eSIM?

mei 26, 2020

eSim Nederland 2020 | eSim abonnement & sim-only | eSim telefoons

Beste Lezer,

Ik krijg veel vragen over wat nu precies een eSIM (embedded sim) is en wat je ermee kunt. Ik zal het proberen uit te leggen. Een E-sim is een digitale simkaart.  Je hoeft dus geen simkaart meer fysiek in je telefoon te stoppen. Op dit moment hebben alleen T-mobile en Symio (KPN) de mogelijkheid van een eSIM. Je ontvangt van de betreffende provider een QR code die je met je telefoon kunt scannen. In deze code zit je profiel verwerkt van je gekozen abonnement. Niet elke telefoon is er al geschikt voor, dus indien je hier gebruik van wilt kunnen maken, let dan goed op welke telefoon je aanschaft. Verder is het dan ook mogelijk om een tweede abonnement met een fysieke simkaart in je telefoon te plaatsen, zodat je op twee verschillende nummers bereikbaar kunt zijn.

Het is niet mogelijk om een fysieke simkaart en een eSIM op een en hetzelfde abonnement te krijgen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht