Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wat is sim-only en is dit voordeliger?

oktober 15, 2013

Als vervolg op vorige week nu een uitleg over hoe je een voordeliger abonnement kunt afsluiten, zonder dat je daarbij je hoeveelheid belminuten, SMS berichten en/of MB’s hoeft aan te passen.

Sim-only, betekent letterlijk, alleen een simkaart! Als je alleen een simkaart krijgt of hebt en geen toestel nodig hebt, kun je kiezen voor een Sim-only abonnement met een verlaagd maandbedrag. Dit is doorgaans voordeliger dan een abonnement met een toestel, omdat dan het maandbedrag omhoog gaat. De “gratis” levering van je toestel, wordt dan meegerekend in je maandbedrag! Indien er geen mogelijkheid is voor een sim-only en je wilt geen toestel, kun je het te vergoeden bedrag van de provider, welke doorgaans omgezet wordt in de levering van een toestel ook in veel gevallen uit laten betalen, cashback noemen we dat.

Er zijn dus meerdere mogelijkheden om je abonnement zo scherp mogelijk af te sluiten en je bent dus niet verplicht tot het nemen van een toestel.

Volgende week een blog over als je toch liever een toestel erbij wilt, wat dan te doen!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken,of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten,  zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk, hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht