Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wat is tethering?

december 24, 2013

Beste Lezer,

Tethering is, je smartphone, Ipad of laptop gebruiken als mobiele hotspot. Het idee achter tethering is dat je een data abonnement kunt gebruiken, voor meerdere apparaten. Het voordeel van zo’n constructie is dat je voor de andere apparaten geen data abonnement hoeft af te sluiten, hierdoor kun je kosten besparen.  Bij providers die dit toestaan kunt je dit gewoon als zodanig gebruiken, maar let wel op dat twee of meer apparaten ook meer limiet gebruiken, dus zorg voor voldoende data limiet.

Providers die hier geen voorstander van zijn of dit zelfs verbieden, bieden doorgaans de mogelijkheid om een extra simkaart evt. tegen betaling aan te vragen . Hiermee kun je op beide simkaarten(soms niet tegelijk) gebruik maken van hetzelfde data abonnement op diverse apparaten. Let op ook hier geldt dat twee of meer apparaten ook meer limiet gebruiken, dus ook hier zorg voor voldoende data limiet.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2014 toe!

Groetjes Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht