Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wat is VOIP?

februari 11, 2014

Beste Lezer,

We horen of lezen tegenwoordig bijna wekelijks wel iets over VOIP, maar wat is VOIP nu precies en is dit ook iets voor jouw bedrijf? VOIP betekent Voice over IP. Het internet plus bellen is al meer ingeburgerd en is dezelfde techniek alleen voor particulieren. Dit kan vaak ook zakelijk worden afgesloten maar heeft veel meer beperkingen dan VOIP. Iedere internetaansluiting heeft een IP adres en de voice/spraak loopt dus over dat IP adres. Dit houdt in dat de gesprekken die we voeren in pakketjes over een internet lijn, zoals kabel en ADSL, worden verstuurd en niet zoals bij de traditionele manier over een koperlijn, zoals ISDN(digitaal) of analoog. Een hele nieuwe technologie , die veel meer mogelijkheden biedt dan de traditionele oude manier. Deze nieuwe technologie is al mogelijk vanaf 1 aansluiting en tegenwoordig al te realiseren met een kleine investering. Zou VOIP ook iets voor uw bedrijf kunnen zijn, vraag naar de mogelijkheden?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht