Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Waterschade en nu????

september 26, 2017

Het kan iedereen overkomen. Tijdens een toiletbezoek is je telefoon in het water gevallen. De kans is groot dat je het daarna alleen nog als speelgoed aan je nichtje of neefje kunt geven. Om je smartphone van de verdrinkingsdood te redden hebben we hier een aantal handige tips voor je.

Tip 1: Schakel direct uit

Misschien tegenstrijdig, maar controleer niet of je smartphone het nog doet. Schakel het direct uit na contact met water. Zo voorkom je dat het toestel kortsluiting maakt en het vervolgens begeeft. Haal, indien mogelijk, de batterij en je simkaart uit je toestel om nog meer schade te voorkomen.

Tip 2: Het droogproces

Het drogen duurt lang, maar is cruciaal voor de overlevingskansen van je smartphone. Dep het toestel droog met keukenpapier. Vanaf nu begint namelijk pas het echte droogkarwei.

Tip 3: Föhnen? Doe toch maar niet

Gebruik een stofzuiger om het water uit je smartphone te verwijderen. Wel goed je telefoon vasthouden! Een föhn kun je beter laten liggen: de hitte tast de elektronica aan en de föhn blaast het water alleen maar dieper het toestel in.

Tip 4: De slimme rijst truc

Klaar voor het echte wonder? Ongekookte rijst is ongetwijfeld de beste oplossing. Leg je smartphone de komende 72 uur in een afgesloten zak of kom met rijst. De rijst zal het laatste restje water hopelijk absorberen. Probeer nu om het toestel aan te zetten.

Doet je smartphone het nog steeds niet? Deze tips bieden helaas geen garantie voor succes. Wel heb je een goed excuus om een nieuw toestel te kopen ? . Ga dan naar je tussenpersoon en bestel een nieuw toestel, binnen 1-2 dagen geleverd!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht