Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Waterschade of echte schade?

september 28, 2021

Beste Lezer,

Privé-telefoons gaan mee naar het werk en gaan daar stuk – BouwTotaal

Best regelmatig komt het voor dat een toestel ter reparatie wordt aangboden en de garantie wordt afgewezen vanwege waterschade. Veel mensen nemen hun telefoon mee naar de douche of badkamer, maar hebben geen idee dat er zo veel vocht in de lucht hangt wat op den duur schade kan veroorzaken in je telefoon. Ook in dat soort vochtige ruimtes kun je beter je toestel niet meenemen of goed beschermen, zoals je ook tegen een plens water zou doen, dus met een extra hoesje. Daarnaast is het belangrijk dat je een toestel ter reparatie brengt bij een gecertificeerd bedrijf, zodat je niet afgescheept wordt met waterschade , die er wellicht niet eens echt is. Gecertificeerd ook, omdat na de reparatie je garantie niet komt te vervallen, wanneer ze geen merk onderdelen gebruikt hebben en je dus bij een volgende reperatie bedrogen uitkomt omdat je garantie vervallen is. Voor Apple toestellen zijn er maar een aantal in Nederland, die Apple gecertificeerd zijn en Fixers is er zo een. Zij komen ook je toestel gratis ophalen en brengen en indien mogelijk wordt je toestel nog dezelfde dag gerepareerd. Zij hebben ook diverse vestigingen in Nederland, mocht je zelf langs willen gaan. Ik heb geen aandelen in hun bedrijf, maar weet dat zij een betrouwbare naam hebben.

De beste tip ooit: Voorkom je schade! 😉

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet, Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht