Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Weetjes over 2,3, 4 en 5G van de diverse providers!

mei 12, 2020

Beste Lezer,

 

Vanaf 4 februari 2020 is Vodafone met hun 3G-netwerk gestopt. Zij waren daarmee de eerste provider die dit door heeft gevoerd. Het 2G-netwerk blijft daarentegen wel nog bestaan. Vodafone wilde zich volledig gaan focussen op het 4G en 5G netwerk. Het overgrote deel van hun klanten gebruikt namelijk 4G of 4G+. Vandaar dat er geen ruimte meer was voor het 3G-netwerk.

Vodafone schakelt 3G uit

Vodafone koos ervoor om 3G uit te schakelen omdat veel 3G-toestellen ook over een 2G-verbinding beschikken. Dit houdt in dat er zo min mogelijk klanten dus zonder verbinding kwamen te zitten. Volgens Vodafone is het nodig te stoppen met het 3G netwerk, omdat er voor het 4G en 5G netwerk meer capaciteit nodig is om het netwerk veiliger, stabieler en sneller te maken.

Alle netwerken schakelen 3G uit

Netwerk Stopt met 3G op Stopt met 2G op Start met 5G
Vodafone 4 februari 2020 Onbekend 2020
T-Mobile Onbekend 15 november 2020 2020
KPN 2022 Onbekend 2020
Tele2 Tele2 heeft alleen een 4G netwerk. 2020

Als je je huidige toestel wilt behouden kan je er altijd voor kiezen om over te stappen op een andere provider. Hierboven is een overzicht gemaakt van wanneer de verschillende providers stoppen met 3G en/of 2G en plaats zullen maken voor 4G en 5G-netwerk. Zodat je kunt kijken wat voor jou van toepassing is.

Maar wat betekent dit voor jou? Volgende week verder!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht