Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Verzekering mobiel toestel steeds belangrijker!

mei 16, 2017

Beste Lezer,

Vanwege de wet financieel toezicht moeten alle consumenten een inkomenslasten toets doen, als zij een toestel boven de € 250,00 op krediet nemen! D.w.z. dat diegene die een toestelkrediet per maand hebben van meer dan €10,00, gedurende een contract van 24 maanden, deze toets moeten doen. Daarnaast wordt er bij de BKR ook nog een creditcheck gedaan. Het kan dus zijn dat je door de inkomenslasten toets komt , maar niet door de BKR check. Je kunt dan door de provider alsnog worden afgewezen om een verlenging of een nieuw abonnement af te nemen. Dit kan bv te maken hebben met een creditcard die in bezit is of een andere lening die je hebt lopen. Ook al wordt de creditcard niet gebruikt of heb je geen saldo open staan, deze kaart heeft een kredietmogelijkheid ,die bij de BKR geregistreerd staat.  Tevens kan het dus steeds lastiger worden om een nieuw toestel aan te schaffen bij je abonnement, als die in je bezit kapot is en dit niet onder garantie valt.

Water, stoot of valschade vallen niet onder de garantie en vaak zijn de kosten om een toestel te repareren zo hoog dat men besluit een nieuw toestel aan te schaffen. Bij sommige providers is het mogelijk binnen de contractstermijn een contract open te breken en hiermee een nieuw toestel te laten mee financieren. Met een BKR registratie is dat dus niet meer zo eenvoudig. Dan worden verzekeringen op een toestel ineens belangrijk. Denk dus na over een verzekering bij het ontvangen van een toestel. Kun je zelf evt. schade betalen of is een verzekering die dit dekt dan in dit geval een uitkomst? Bedenk dit op tijd, want verzekeringsmaatschappijen willen doorgaans, dat een toestel niet langer dan 1-2 weken onverzekerd in bezit is.

Soms kun je het op de uitgebreide inboedelverzekering verhalen, maar check dat vooraf, om teleurstellingen te voorkomen!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht