Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

what’s app geschiedenis kwijt? Voorkom dit!

januari 15, 2019

Beste Lezer,

 

Zoals beloofd weer verder met de tips voor what’s app. De geschiedenis van what’s app kwijtraken is iets wat nog te vaak voorkomt. Hieronder leg ik uit hoe je dit kunt voorkomen.

Zo maak je een back-up van je gesprekken op what’s app

Als je je telefoon opnieuw moet instellen of als je een nieuwe hebt, is het vervelend als je ook meteen al je what’s app berichten kwijt bent. Gelukkig is het mogelijk om met je telefoon een what’s app back-up te maken en deze daarna terug te zetten.

Om een back-up van what’s app te maken van je Android-toestel, kun je kiezen uit twee mogelijkheden: een lokale back-up of een back-up via Google Drive. Let er wel op dat je telefoonnummer hetzelfde blijft. Je gespreksgeschiedenis is namelijk aan je nummer gekoppeld.

Google Drive

Ga in what’s app naar Instellingen en Chats en kies daar voor Chat back-up. Vervolgens kun je een back-up maken naar Google Drive en geef je aan naar welk Google Drive account je de reservekopie wilt uploaden.

Lokaal een kopie maken

Je kunt ook een lokale back-up maken door middel van de micro-SD kaart in je telefoon. Ga in what’s app naar Instellingen, Gespreksinstellingen en vervolgens naar Back-up maken. Als je de micro-SD-kaart in je nieuwe Android-smartphone doet en what’s app installeert, wordt je reservekopie tijdens de installatie automatisch teruggezet.

Heb je een iPhone? Dan kun je eenvoudig een back-up maken met behulp van iCloud Drive.

iCloud Drive reservekopie

Mocht je nog geen iCloud-account hebben, dan lees je hier hoe je een Apple ID aanmaakt en gebruikmaakt van je iCloud-account. Heb je eenmaal een iCloud-account aangemaakt? Ga dan op je telefoon naar Instellingen, je naam, iCloud en schakel what’s app in. Om een reservekopie te maken van je what’s app-data open je de app en ga je naar het tabblad Instellingen. Selecteer Chats en open Reservekopie. Daarmee heb je de reservekopie ingesteld. what’s app zorgt er zelf voor dat er één keer in de zoveel tijd een reservekopie wordt gemaakt.

Wanneer je what’s app installeert op een nieuwe iPhone, log dan eerst in op je telefoon met je iCloud-account. Stel de app vervolgens in door de getoonde stappen te doorlopen. Op een gegeven moment wordt er gevraagd of je een reservekopie wil terugzetten. Kies de gewenste optie en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht