Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

What’s App nu ook op je tablet of pc !

september 13, 2016

Beste Lezer,

Toen What’s App nog maar net bestond, waren we vooral erg blij dat er een app was waarmee we met iedereen die een smartphone had konden chatten, ongeacht het besturingssysteem. Inmiddels zijn we verwend en willen we meer, want waarom niet verdergaan op je pc of tablet, waar je op je smartphone gebleven was? Dat is precies de functionaliteit die What’s App nu ook biedt. Officieel werkt het programma alleen op Windows 8 en 10 (en OS X 10.9 of hoger), maar in praktijk blijkt het ook gewoon te werken op Windows 7.

Koppelen

Wanneer je de tool hebt gedownload en geïnstalleerd, wordt gevraagd om je je smartphone te koppelen door middel van het scannen van een QR-code. Dit is direct het zwakke punt van het programma, want hoewel de koppeling logisch is voor synchronisatiedoeleinden, functioneert het programma niet zonder je smartphone. Zet je je smartphone op vliegtuigmodus, dan kun je ook op je pc niet chatten. Deels begrijpelijk, want Wha’ts App is aan je telefoonnummer gekoppeld, maar daar zijn vast betere methoden voor te bedenken (denk maar eens aan hoe iMessage dat oplost). Wel prettig is dat je het koppelen niet elke keer hoeft te herhalen, ook niet als je de app hebt afgesloten. Eenmaal gekoppeld blijft gekoppeld, tenzij je actief ontkoppelt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht