Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

What’s app wordt gebruikt voor reclame doeleinden!

september 7, 2016

Beste Lezer,

Waar veel WhatsApp-gebruikers al sinds de overname door Facebook bang voor waren, gaat gebeuren: volgens de nieuwe servicevoorwaarden mag Facebook je nummer uit WhatsApp halen en gebruiken voor advertentiedoeleinden. Je kunt je telefoonnummer gelukkig geheim houden – maar wees er wel snel bij.

Hoe pas je de servicevoorwaarden aan!?

Er zijn twee manieren om ervoor te zorgen dat What’s app je telefoonnummer niet automatisch aan Facebook geeft. De eerste moet je doen voor je de nieuwe servicevoorwaarden blind accepteert .Als je de nieuwe voorwaarden krijgt voorgeschoteld, klik je in plaats van op Accepteren op Lees meer. Je krijgt dan de mogelijkheid het vinkje bij de optie Deel mijn WhatsApp-accountinfo met Facebook uit te zetten. Mocht je per ongeluk toch op accepteren hebben gedrukt, heb je de mogelijkheid om bij de instellingen van What’s app het vinkje alsnog uit te zetten. Ook als je de voorwaarden al hebt geaccepteerd of je hebt ze niet gezien, kun je het delen van je gegevens alsnog stoppen. Ga in WhatsApp naar Instellingen > Account en zet het vinkje bij Mijn accountinfo delen uit. Je telefoonnummer zal nu niet met Facebook worden gedeeld.Tevens wordt op facebook naar je telefoonnummer gevraagd waarbij zij aangeven dat het gemakkelijk is wanneer je de inlog gegevens kwijt bent zij je via een SMS je nieuw wachtwoord kunnen sturen, geef dit dus niet af , want ook dit is een mogelijkheid om je via je telefoonnummer te kunnen benaderen.Wees er wel snel bij, want je hebt maar een dag of 14, om je instellingen aan te passen. Daarna gelden gewoon de nieuwe servicevoorwaarden en mag Facebook je nummer gebruiken voor advertentiedoeleinden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht