Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wijzig regelmatig je WIFI wachtwoord!

februari 21, 2017

Beste Lezer,

Een goed beveiligd WiFi-netwerk is belangrijk. Zo voorkom je dat persoonlijke informatie zomaar op straat komt te liggen. Wil je jouw netwerk beveiligen? Verander dan je netwerknaam en wachtwoord.

Hieronder leg ik  uit hoe je het wachtwoord en de netwerknaam (SSID) van je WiFi-netwerk wijzigt voor een veiligere verbinding.

Waarom ?

Het is belangrijk om je netwerk goed te beveiligen. Zonder beveiliging kan iedereen gratis gebruik maken van jouw internetverbinding. De snelheid van het internet wordt hierdoor langzamer en gebruikers kunnen toegang krijgen tot jou persoonlijke bestanden. Of nog erger: hackers kunnen jouw verbinding gebruiken om illegaal content te uploaden via het internet, waardoor jij in de problemen kan komen.

Stappenplan WiFi beveiligen

Om het wachtwoord en de naam van je WiFi-netwerk aan te passen, moet je inloggen op je modem. Vergeet niet om de naam/ wachtwoorden op al je apparaten in huis aan te passen.

Een aantal modems die veel worden gebruikt:

Heb je een Experia Box V8? Volg dan deze instructie.
Heb je een Experia Box V10? Volg dan deze instructie.
Heb je een Zyxel modem? Volg dan deze instructie.
Heb je een SiteCom Router? Volg dan deze instructie.

Voor andere modems raadpleeg de gebruiksaanwijzing.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht