Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil je 475.000 m3 gas grootverbruik tegen inkoop?

juni 1, 2022

Beste Lezer,

 

Wij hebben de mogelijkheid om voor Q3 en Q4 2022 475.000 m3 gas te leveren tegen inkoopsprijs. Dit is te leveren aan een of enkele grootverbruiker(s) met een single meter (enkele meter), die deze hoeveelheden kunnen gebruiken. Dit is ingekocht, echter een paar afnemers zijn failliet en dit betekent dat de leverancier gas over heeft voor deze periode.

Mocht je een bedrijf hebben  of iemand  kennen die hier gebruik van wil maken en voldoet aan bovenstaande eisen, laat het ons weten. Wellicht dat we iets voor je kunnen betekenen.

Let wel de leverancier is zelf ook aan het kijken waar zij dit kwijt kan dus bij interesse reageer snel.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder

 

1 Reacties

  1. Remco Vis juni 2, 2022

    Hallo Alice, Wat is het tarief waar je voor kunt leveren?

Plaats een bericht