Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil je ook 20% korting op je KPN vaste telefonie en/of internet factuur?

april 26, 2016

Beste Lezer,

De komende tijd zal ik 1 keer per week bloggen, gezien er veel ontwikkelingen zijn en veel belangrijke zaken om te vertellen.Volgende week gaat mijn blog over fraude, wat nu aan de orde van de dag is helaas.

Deze week:

KPN wijzigt per 1 juni 2016 de tarieven en Algemene Leveringsvoorwaarden. Deze wijzigingen (van tarieven en Algemene Leveringsvoorwaarden) gelden onder andere voor Zakelijk Belbasis, Zakelijk BelVrij Totaal, PSTN/ISDN lijnen, Zakelijk DSL(internet) , KPN Eén, Zakelijk Internet en Ondernemerspakket. Dit betekent dat KPN haar klanten het recht geeft om contracten tot 1 juni 2016 kosteloos en per direct te beëindigen.

Kun je 1 van onderstaande vragen met ja beantwoorden?

1.  Ben je een zakelijke klant van KPN die niet alleen gebruik maakt van KPN mobiel, maar ook van vaste telefonie of internet?

2. Wil je  lagere maandelijkse kosten?

3. Wil je ontzorgd worden op het gebied van je telecomzaken?

 

Neem dan contact op voor een onafhankelijk, vrijblijvend advies en laat alles goed en voordelig regelen zonder gedoe !

www.eyeconnection.nl      alice@eyeconnection.nl   06-42154518

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht