Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil jij afkopen, dubbele contracten, of dubbele kosten, nee toch??????

december 5, 2017

Beste Lezer,

Tegenwoordig kunnen we heel eenvoudig als het contract is verlopen, het nummer meenemen naar een ander aanbieder. Dit geldt voor vast en mobiel, mits het voor jou goed is ingeregeld. Bij de procedure voor mobiel gaat e.a. veranderen. Eerder waren de tussenpersoon en de providers verantwoordelijk voor de juiste aanvraag. Straks ben jij dat als klant zelf. Je ontvangt een SMS met een datum, waarop je akkoord kunt geven of een andere datum kunt doorgeven. Het is dus heel erg van belang dat je de juiste datum per SMS communiceert. Geef je akkoord op een datum , waarop je contract nog niet is afgelopen, zullen sommige providers een ander nummer actief maken en heb je twee contracten (soms tijdelijk) naast elkaar. Of er wordt een overstap geregeld met nummerbehoud naar je nieuwe aanbieder en je ontvangt een afkoopsom over de resterende tijd van je oude provider. Beide wil je niet toch?

Zorg dus, dat je de einddatum van je contract heel goed in beeld hebt. Laat je tussenpersoon je hierbij helpen, om zo vervelende situaties te voorkomen. Het terugdraaien ervan is doorgaans heel lastig!!!

Voorkom dit en laat je goed adviseren en helpen door een tussenpersoon.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

2 Reacties

 1. Jo december 6, 2017

  Hoi Alice,
  Met de nieuwe porteerregels die tussen providers is afgesproken in het orgaan COIN is dit verleden tijd. Alle provider moeten voor 30 april 2018 over op het nieuwe platform. Als je van een andere provider naar Vodafone overstapt, wordt het proces zo ingeregeld dat de klant een voorstel krijgt met een porteerdatum rekening houdend met het opzegtermijn én eind contractsdatum. Zo betaald de klant nooit dubbele kosten. De klant kan deze datum altijd aanpassen naar een later tijdstip (nooit naar voren) om dubbele kosten te voorkomen. Er zijn inderdaad andere providers waar klanten wellicht een tijdelijk telefoonnummer krijgen, in dat geval heeft een klant mogelijk wel dubbele kosten, maar zou hij/zij hiervan op de hoogte moeten zijn bij het afsluiten van het contract. Vanaf april 2018 zouden afkoopsommen praktisch geheel moeten verdwijnen, tenzij je als klant écht graag weg wilt bij je huidige provider, dan moet je altijd je toestellening en abonnement afbetalen. Totdat alle providers over zijn, is het altijd verstandig om de einddatum van je huidige contract op te zoeken als je een overstap naar een andere provider wilt doen. Vaak is deze datum ook terug te vinden binnen de mobiele applicatie van je provider. Kun je het niet vinden? Bel dan altijd even met de klantenservice!

 2. Eyeconnection maart 27, 2018

  Beste Jolanda,

  Dank je wel voor je extra uitleg.

  Sorry voor mijn late reactie. Mijn meldingen komen op een of andere wijze niet door. Daar moet ik dus even mee aan de slag.
  Klopt wat je zegt, maar hoeveel mensen weten hun einddatum niet, belangrijk dus om die te checken en ook providers kunnen fouten maken, dus alertheid geboden.

  Met vriendelijke groet Alice

Plaats een bericht