Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil jij ook winkelen met korting?

januari 30, 2018

We kennen het allemaal: je koopt iets online en een paar dagen later ontvang je een kortingscode voor je volgende aankoop. Je baalt, want zo vaak doe je geen online aankoop. Tegen de tijd dat je een nieuwe aankoop doet, is de kortingscode verlopen.

Daarom heb ik voor jou de handigste links op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat jouw aankoop ook écht supervoordelig is.

Actiecode.nl

Op actiecode.nl worden dagelijks kortingscodes van duizenden webshops geplaatst. Met zo’n kortingscode bespaar je op jouw online aankoop. Zo kan je voordelig een boek, speelgoed of iets anders bestellen. Handig aan de website is dat je kunt aangeven of de code werkt of niet. Zo ben je altijd up-to-date van de laatst werkende kortingscodes.

Naast digitale kortingsbonnen worden er dagdeals gegeven. Deze slimme deals zijn alleen geldig op de dag dat je de pagina bekijkt.

Beslist.nl

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Hier vind je ruim 25 miljoen producten die je in 9.707 shops kunt kopen. Je kunt producten, prijzen en shops met elkaar vergelijken en zien waar het product het voordeligst is.

Prijsvergelijk

Het inwisselen van kortingscodes is niet de enige manier om waar voor je geld te krijgen. Vergelijk bijvoorbeeld van tevoren de prijs van het gewenste artikel in andere (web)winkels. Op de websites prijsvergelijk.nl en kieskeurig.nl vergelijk je eenvoudig de prijzen van producten met elkaar.

Tip

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste kortingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de prijsvergelijk websites of volg de actiecode.nl en beslist.nl op Facebook. Maar let op: laat je niet onnodig verleiden en schaf alleen het product aan waar je écht naar op zoek bent. Anders ben je alsnog duurder uit. ;)

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht