Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Wil jij Whats appen in 150 landen voor € 10,00 per jaar !?

mei 17, 2016

Beste Lezer,

 

Wil je ook onbeperkt whats appen in ongeveer 150 landen? Met een chatsim kun je in 150 landen voor € 10,00 per jaar onbeperkt tekstberichten en emoticons versturen en ontvangen. Voor nog eens € 10,00 extra ontvang je de mogelijkheid om  ongeveer 200 foto’s of plaatjes te versturen, ook meer opwaarderen kan . Vooral in landen buiten de EU gaat dit je veel kosten besparen.

Chatsim verbindt je smartphone met meer dan 250 mobiele netwerken in meer dan 150 landen.

Overal ter wereld ben je verbonden met het best beschikbare netwerk .

De complete dekkingslijst kun je vinden op:

http://www.chatsim.com/en/how-it-works/coverage

Wat is het:

Een simkaart, met wereldwijde data dekking, en waar je voor € 10.00 euro per jaar onbeperkt tekstmessaging krijgt op alle grote chatplatforms.
Dus Whatsapp / Messenger / BBM / WeChat / Talk / Line / IMO / QQ en Hike
De tekstberichten zijn dus inclusief, en wil je foto’s versturen, bellen of videobellen dan is er een opwaardeer mogelijkheid op de chatsim website of je gebruikt de chatsim op een wifi netwerk.

Korte samengevat, € 10.00 euro per jaar, onbeperkt Whatsapp overal ter wereld.

Aanschaf simkaart en hulp activatie: Eenmalig € 39,95 incl. BTW ,dit is inclusief € 10,00 voor onbeperkt whats app berichten/ Messenger / BBM / WeChat / Talk / Line / IMO / QQ en Hike.

Meer weten mail: alice@eyeconnection.nl

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht