Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Zakelijke contracten nu nog maar 1 maand opzegtermijn!

september 20, 2016

Beste Lezer,

 

In navolging van KPN die per 1 juni 2016 zijn opzegtermijnen voor alle zakelijke contracten heeft aangepast naar 1 maand, volgen nu ook alle andere aanbieders op vaste en mobiele telefonie.

T-mobile heeft zijn opzegtermijn aangepast per 13 september en alle overige providers zullen dit uiterlijk 1 oktober 2016 gaan doen.

Ook de contracten voor de vaste telefonie mogen dan niet meer stilzwijgend met 1 jaar worden verlengd.

Voor nummerbehoud betekent dit wel, dat op zijn vroegst de aanvraag 2 maanden voor de einddatum van het huidige contract  mag worden gedaan. Indien men dit eerder doet, ontvang je bij sommige providers een tijdelijk nummer en zul je aan twee contracten vast zitten. Laat het dus goed regelen door een betrouwbare tussenpersoon met verstand van zaken. Zo voorkom je onnodige vervelende toestanden!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht