Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Zonnepanelen maar hoeveel?

maart 29, 2022

Beste Lezer,

Zonnepanelen kopen: meestgestelde vragen | Consumentenbond

Steeds meer mensen schaffen zonnepanelen aan. Elk paneel heeft een maximale opbrengst. Het is lastig om het precieze rendement van zonnepanelen te berekenen. Niet ieder jaar telt evenveel zonuren, niet elk type zonnepaneel wekt evenveel kilowattuur energie op en niet elk dak is hetzelfde. Zo hebben variabelen als schaduwval, de hellingshoek en het aantal zonnepanelen ook veel invloed op het rendement van zonnepanelen. De opbrengst van zonnepanelen verschilt dus per situatie. Laat je alleen niet verleiden tot teveel zonnepanelen. De kosten van een paneel wegen niet op tegen het rendement, wanneer je meer terug levert dan verbruikt.

Schaf daarom een hoeveelheid aan die in de buurt komt van je verbruik. Eerder iets minder opbrengst dan teveel.

Hoeveel zonnepanelen je nodig hebt kun je evt. op deze site berekenen, maar mijn advies is laat dit door een expert doen die ze ook netjes voor je plaatsen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht