Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Diensten

CIRE verified


CIRE-ID: I-16330660

Telecomscan

Ik maak voor jou geheel vrijblijvend een telecomscan t.w.v. € 150,00 en bieden je een maatwerk offerte aan.

Op het gebied van vaste, mobiele telefonie en internet verandert er veel , wanneer je iets hebt afgesloten kan dit enkele maanden later weer verouderd zijn. Diensten en abonnementen wijzigen snel , maar ook je situatie binnen het bedrijf kan wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan verhuizingen, inkrimpen of uitbreiden en seizoenswerk. Zou het niet mooi zijn als je tussentijds, indien mogelijk, kunt bijstellen en aanpassen. De kosten van de communicatiediensten zijn doorgaans niet voldoende in beeld, ik breng alle kosten in kaart en bekijken of er op bespaard kan worden. Omdat ik met alle aanbieders zaken kan doen, kan er gekozen worden uit een breed scala van diensten, rekening houdend met jouw wensen en situatie, komen we zo samen tot een oplossing op maat. Kies je voor een van onze oplossing , krijg je een persoonlijk adviseur, waarbij je met al je vragen en opmerkingen terecht kunt.

Je wordt volledig ontlast op het gebied van telecom en ICT diensten.

Mobiel

Op het gebied van mobiele telefonie biedt Eye Connection diverse mogelijkheden: Je helpen bij het juiste abonnement eventueel in combinatie met een telefoon of juist alleen advies bij het zoeken van een telefoon. Eye Connection helpt je bij het uitzoeken van het juiste mobiele abonnement of met het verlengen van uw abonnement. Je kunt hier zelf een toestel bij uitzoeken, met of zonder bijbetaling*. Een sim-only abonnement is uiteraard ook mogelijk. In sommige gevallen behoort een geld terug bonus tot de mogelijkheden. In dit geval wordt de bonus na ongeveer drie maanden rechtstreeks op uw rekening gestort*. Verder biedt Eye Connection ook de mogelijkheid simlockvrije toestellen te bestellen. Na betaling, wordt het toestel binnen 1-2 werkdagen bij je bezorgd. Laat je verrassen door de bespaarmogelijkheden en hoe eenvoudig mobiele telefonie kan zijn. Neem nu contact met mij op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

* De hoogte van het bedrag van bijbetaling of terugstorting is afhankelijk van de duur en het soort abonnement.

Vast

Eye Connection houdt altijd rekening met jouw situatie. Ik help je bij het vinden van het juiste vaste telefonie abonnement, afgestemd op jouw belgedrag en wensen. Ik lever breedband internet diensten, waaronder ADSL, kabel en glasvezel. Deze diensten bied ik je zo eenvoudig mogelijk aan, direct klaar voor gebruik zonder ingewikkelde instellingen. Diensten met een eenvoudige tarievenstructuur en heldere abonnementsvoorwaarden. Je bent niet verplicht bundels van diensten af te nemen, iedere dienst is apart verkrijgbaar. Eye Connection levert communicatieoplossingen gebaseerd op IP-technologie. Laat je verrassen door de bespaarmogelijkheden en hoe eenvoudig vaste telefonie kan zijn. Neem nu contact met mij op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.

Een aantal diensten die ik kan leveren, met als uitgangspunten besparing en eenvoudig voor elke persoonlijke situatie:

nobotelNobotel Voice en data
DeanConnect Dean One Vaste telefonie, VoIP, ADSL, Hosted IP
Vodafone Voice en data
KPN Voice en data KPN één (hosted IP)
T-mobile Voice en data
tele2Tele2 Voice en data

Gas en stroom

Eye Connection biedt je een kosteloos onafhankelijk advies voor energie, gas en stroom, voor de consument en ook voor de klein- en grootzakelijke klant. Overstappen is heel eenvoudig , maar ook verlengen bij de huidige provider kan een behoorlijke besparing leveren. Ik begeleid dit van begin tot eind en je hoeft je dus nergens zorgen om te maken. Geld verdienen is nog nooit zo gemakkelijke geweest!

Stuur vandaag nog je eindafrekening en laat je verrassen!

Aanbieders van stroom:
Eneco GreenchoiceLogo EssentVattenfall   engie
NLEhttp://www.realsupport.nl/images/logos/logo_energiedirect.jpg  Gulf    sepa green