Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Klanten

Marene Scholten-Ammerlaan

Plantise (voorheen Plantenkwekerij Leo Ammerlaan)

Manfred Leunisse

Kliniek voor orthodontie

“In 2008 vonden wij de kosten voor telefonie behoorlijk de pan uit rijzen, via vrienden hoorden wij van de diensten van Eye Connection. Wij hebben toen met hen contact op genomen en Alice heeft toen alle laatste telefoonnota’s door genomen. Daarna is zij met een voorstel gekomen om te veranderen van telefoonaanbieders. Sindsdien zijn onze telefoonrekeningen aanzienlijk gedaald. Regelmatig wordt de situatie geëvalueerd om te zien of er veranderingen/verbeteringen mogelijk zijn. Nu na ruim 5 jaar kunnen wij concluderen dat de service van Eye Connection uiterst professioneel, snel en accuraat is en dat de contacten altijd op een heel prettige manier verlopen.

Michel van der Knaap,

Stal van de Knaap, Putten

Wij zijn inmiddels al jaren klant bij je en zijn erg blij met de persoonlijke,
vriendelijke en professionele manier van werken !
Hopende dat deze samenwerking nog lang duren zal.

Marc Visser
Expert Payrolling at Servorg B.V.
 

De vele verschillende vormen abonnementen, voorwaarden en prijzen van de mobiele telecom aanbieders zijn mij al jaren een doorn in het oog. De aanbieders beloven de consumenten gouden bergen en, na aanschaf van abonnement (al dan niet met bundels, telefoons, data, roaming, etc. etc.) is de vriendelijkheid over en kan men als afnemer de pot op.
Maar Eye Connection heeft bovenstaande frustraties bij mij in 1x weggenomen. Voor zowel mijn organisatie als voor mij worden, om niet, alle abonnementen, telefoons en databundels geregeld. Een mailtje volstaat voor een volledige en adequate afhandeling.

Hiernaast worden wij regelmatig op de hoogte gehouden over de nieuwste ontwikkelingen doormiddel van eeen nieuwsbrief en werkt Eye Connection proactief aan het ontzorgen en blijvend verbeteren van mijn organisatie op het vlak van mobiele telefonie.

Ik kan iedereen Eye Connection aanbevelen. Makkelijk, kosteloos en zonder, ingewikkelde, ondoorzichtige, overeenkomsten.

Edwin Hers
Interim Compliance Professional
hers-edwin-foto-kleur-png
 

Sommige zaken daar moet je jezelf niet mee willen bezighouden, zoals het woud aan voorwaarden, prijzen en dergelijke als het om (mobiele) data-abonnementen gaat. Laat dat vooral over aan Alice en je hebt er geen omkijken naar. Alice houdt de afloop van de contracten bij en komt tijdig met een goed nieuw voorstel. Alice is goed bereikbaar en vragen worden vlot en accuraat beantwoord. Kortom: “Van harte aanbevolen”!

Bert Bouwhuis
Generating business through valuable solutions
bert-bouwhuis-foto

Alice levert mij en mijn netwerk al enige jaren telecom diensten en dat tot grote tevredenheid. Gedegen kennis gaat gepaard met goede service en meedenken om de optimale ‘mix’ van diensten geleverd te krijgen. Warm aanbevolen!

_________________________________________________________________________________________________________________

Een aantal van onze tevreden klanten.

business conect  
            
         

SAM           

  C-job

Kwastvan leeuwencronorm

deconihampentapro

piet de wit snackspluijm adviesprorivium

siegeniasmits uienweldam wines

zweminstituutsosFreres

van der herpde tonnenbergcor olie

ester overmarsiscade graaf

de graaf2thatchernenefa

Marta van Sitteren